Billige All inclusive rejser til mallorca

All inclusive rejser til Mallorca er utrolig efterspurgte og der findes rigtig mange af dem. For at give dig det bedste overblik, kan du herunder finde de bedste aktuelle tilbud på all inclusive rejser til Mallorca.

>> Se tilbuddene på All inclusive rejser til Mallorca <<

Er du ikke helt klar over, hvad all inclusive rejser er, hvad de indeholder og, hvem de primært henvender sig til, så læs videre her, hvor jeg vil prøve at besvare det så godt som muligt.

Hvad er all inclusive rejser?

All inclusive rejser, hvad enten det er til Mallorca eller en anden destination, er rejser, hvor du på forhånd har betalt for alt mad og drikke. Det vil sige at du i teorien ikke skal bekymre dig om ekstra penge til at tage ud at spise. Du får morgenmad, middagsmad og aftensmad på hotellet og du kan drikke alt det du vil, af bestemte drikkevare, bestemte steder på hotellet. Når jeg skriver bestemte drikkevare, så er det fordi hotellerne ofte skriver, at det ikke gælder whiskey eller lignende stærke og dyre drikke, da det kan blive en stor udgift for dem. Derfor vil det ofte være drikkevarer som øl, vand, juice og lettere cocktails. Der varierer dog fra hotel til hotel. Dertil kan der være tidsgrænser på all inclusive, så du f.eks. mellem klokken 24:00 og 07:00 selv, skal betale for dine drikkevare. Det kan også være at hotellet kun har en restaurant, hvor du kan få all inclusive. Mange af de større hoteller har ofte flere restauranter og barer og derfor servere de kun all inclusive i nogle bestemte barer og restauranter. Alle disse forbehold står dog oplyst, inden du bestiller din all inclusive rejse til Mallorca.

Rejser, hvor du har betalt for måltider og drikkevarer på hotellet.

Hvorfor vælge en all inclusive rejse til Mallorca?

Mallorca er en fantastisk ø at tage på ferie på. Det er dog ikke alle der gider at tage ud at spise 1-3 gange om dagen og for mange kan det også være dyrere at spise ud så mange gange om dagen, sammenlignet med prisen for all inclusive på hotellet. Med en all inclusive rejse skal du ikke tænke over, hvad i skal have at spise. Kokken på hotellet sørger for nogle, forhåbentlig, lækre måltider og du skal bare dukke op i restauranten indenfor nogle bestemte tidspunkter, for at kunne spise dig mæt. Med en all inclusive rejse ved du altså på forhånd, hvad din ferie vil koste, da du ikke behøver at spise andre steder end på hotellet. Har du ikke bestilt en all inclusive rejse, kan du ikke på forhånd regne ud, hvad din ferie vil koste, hvorved den hurtigt kan koste mere end du forventede/ønskede.

Der kommer ingen uforudsete udgifter til mad, medmindre du selv ønsker det.

Hvem tager oftest på all inclusive rejser til Mallorca?

Det er oftest ældre mennesker der tager all inclusive rejser, hvor unge som regel ønsker selv at sammensætte deres rejser. Hvilket du kan få hjælp til her, hvis det har interesse. Dermed ikke sagt at der kun er ældre mennesker på disse hoteller. De fleste all inclusive hoteller har mange gæster der ikke har valgt all inclusive, så er du ung skal du ikke være bange for at der ikke er andre på din alder, for det skal der nok være.

I følge Danmarks statistik, tager kun 25% af danskerne på pakkerejser, hvor kun en mindre del af disse er såkaldte all-inclusive rejser. Dette skyldtes helt bestemt, at all inclusive rejser henvender sig til dem der kun ønsker at opholde sig på hotellet. Har du ønsker om at se en masse på din rejse til Mallorca, så kan du ikke undgå at skulle spise ude, hvorfor det ikke kan betale sig at købe all inclusive.

Det er oftest ældre mennesker der bestiller all inclusive rejser til Mallorca.

Hvem får mest ud af all inclusive rejser?

Som jeg lige har været inde på ovenover, så henvender all inclusive rejser, sig til dem der ønsker at nyde ferien på hotellet. Har du ønsker om at tage til stranden eller en anden by, så vil du ofte skulle spise mindst et måltid der, da det ellers er en lang vej hjem. Har du dertil et ønske om at spise på en masse spændende restauranter, så er all inclusive rejser, spild af penge for dit vedkommende. Der vil en rejse med halv-pension være bedre.

Dem der ønsker at holde ferie på hotellet, får mest ud af all inclusive rejser til Mallorca.

Hvad er fordelen/ulempen ved all inclusive rejser?

Fordelen ved all inclusive rejser til Mallorca er, at du kender dine udgifter på forhånd. Du skal ikke selv tænke over, hvad i skal have til mad. Du går bare ind på hotellets restaurant og spiser dig mæt.

Ulempen ved all inclusive rejser er, at du er meget bundet til hotellet. Hvis hotellets mad ikke tiltaler dig, får du ikke pengene igen. Du kan ikke få, hvad du ønsker dig. Du må spise blandt det der bliver serveret.

Fordel = Du skal bare nyde ferien på hotellet.

Ulemper = Du kan ikke tage ud og opleve Mallorca. 

Hvad er der af alternativer til all inclusive rejser?

Der findes flere typer for rejser inkl. måltider. Den mest bestilte er rejser med halv-pension. Her betaler du for at få morgenmad og aftensmad på hotellet, men middagsmad og drikkevarer må du selv sørge for. Halv-pension henvender sig til dem, der gerne vil ud og opleve lidt, midt på dagen.

Mange hoteller kan også bestilles, kun med morgenmad. Dermed skal du ikke selv tænke over din morgenmad, hvilket er meget rart. Denne type henvender sig til dem der vil ud og opleve noget, både ved middags og aftenstid.

Den sidste mulighed er ikke brugt særlig ofte. Her kan du hos nogle hoteller, bestille et værelse uden morgenmad eller andet tilknyttet. Denne type hotelværelser får du dog oftest ikke i en pakkerejse, men i en rejse du selv arrangere.

Halvpension, inkl. morgenmad, og intet måltid. 

Jeg håber det gjorde dig lidt klogere på all inclusive rejser til Mallorca. Ellers er du meget velkommen til at kontakte mig, så skal jeg gerne prøve at hjælpe dig yderligere.