Kim André Langholz på MallorcaDet er altid interessant at vide, hvem der står bag en hjemmeside. Jeg hedder Kim André Langholz og er manden bag www.oplevmallorca.dk. Jeg er 21 år og er pt. bosat i Palma de Mallorca.

Informationerne på siden er baseret på mine egne oplevelser, som jeg har haft mange af sammen med min kone, anbefalinger fra kollegaer og de lokale. Jeg vil dele alle gode og dårlige oplevelser jeg har haft på Mallorca, så du kan få den bedst mulige rejse hertil.

Har du spørgsmål til siden eller til din kommende rejse til Mallorca, så tøv endelig ikke med at kontakte mig. Så skal jeg prøve at hjælpe dig så godt jeg nu kan. Husk dog at jeg gør alt dette på frivillig basis, så jeg kan ikke reservere hoteller eller taxi for dig. Jeg hjælper dig dog gerne med at finde et telefonnummer, anbefale et hotel eller lignende. ;-)