Bestil billige flybilletter til Mallorca

Om sommeren er Palma de Mallorca Airport en af Europas travleste lufthavne med i gennemsnit 487 fly i døgnet. Denne store mængde lufttrafik betyder heldigvis for dig, at der er meget billigt at flyve til Mallorca.

I dag er det super nemt at finde billige flybilletter til Mallorca. Jeg gør det, at jeg går ind på Expedia.dk, hvor jeg nemt kan søge på min nærmeste lufthavn og de datoer jeg ønsker.

Herefter bliver du vist de billigste flybilletter til Mallorca fra alle flyselskaber. Jeg har ofte været heldig at finde flybiletter for under 1.000 kr. per person i sommerhalvåret. En enkelt gang for under 500 kr, dog uden bagage.

I vinterhalvåret koster det ca. 2-3 gange så meget som om sommeren, da flytrafikken mindskes drastigt, hvorfor du må forvente at betale lidt ekstra.

Kommer du fra Sønderjylland er du ekstra heldig, da der er flere flyafgange fra Hamburg til Mallorca, end der er fra Billund og Kastrup, hvorfor du ofte vil kunne finde billigere flybilletter når du søger med afgang fra disse destinationer.

Jeg bestiller aldrig flybilletter uden først at kigge på Expedia.dk og jeg har endnu ikke oplevet, at kunne få dem billigere andre steder, hvorfor Expedia.dk har fortjent min anbefaling.

Vil du forberede dig endnu mere på din rejse til Mallorca, så har jeg skrevet denne artikel om min erfaring med lufthavnen i Palma