Book billige hoteller på Mallorca her

Der findes mange hoteller på Mallorca og selvfølgelig også mange forskellige måder at finde det rigtige hotel.

Herunder kan du finde nogle af mine anbefalinger.

Hotels.com kan du finde hundredevis af billige hoteller på Mallorca.

Gå ind på Hotels.com og søg på den destination du ønsker, med de dage du ønsker at rejse.

Jeg benytter mig ofte af Hotels.com når jeg tager på ferie og jeg har aldrig haft nogen dårlig oplevelse med siden. Hotels.com er en super stabil platform, hvor du meget nemt kan booke et hotel, ud fra de krav du har til et hotel. Ønsker du f.eks. et hotel med minimum 4 stjerner, så kan du fravælge hoteller der har mindre end 4 stjerner. Du kan også sætte filtre ind, som at hotellet skal have gratis morgenmad, pool eller at det måske maksimalt må ligge x antal meter fra stranden.

Med hotels.com tager det ikke lang tid at finde og booke et hotel, og hotellet får med det samme besked på, hvornår du ankommer.

Derudover så er der to fantastiske fordele ved at bruge Hotels.com.

Først og fremmest så kan du ofte finde hotelværelser til priser, du aldrig kunne have fået på anden vis. Jeg har f.eks. overnattet på 4 stjernet hoteller der koster +1.700 kr/nat for bare 325 kr. per nat. Dette kan lade sig gøre, fordi Hotels.com køber adgang til mange hotel værelser og, hvis de ikke forventer at kunne leje dem ud, så sætter de prisen ned, så de ikke risikerer at have et ledigt værelse.

Den anden fordel er Hotels.com reward program. For hver overnatning du booker via hotels.com, får du et stempel. Når du har 10 stempler, får du en gratis overnatning på et valgfrit hotel, hvor som helst i verden. Der er enkelte hoteller der ikke er med i denne deal, men det står meget tydeligt oplyst. Så booker i en uges ferie på Mallorca, så har i næsten en fri hotel overnatning til en romantisk weekend senere på året.

Anbefalede hoteller på Mallorca

Jeg har herunder samlet en liste over de hoteller som vi på en eller anden måde har haft erfaring med, eller hørt rigtig godt om.

Alcudia, Mallorca:

Palma de Mallorca:

Vil du bo billigere og mere lokalt – Så brug Airbnb.com

Har du planer om at rejse til Mallorca i mere end en uges tid, og kunne du tænke dig at spare lidt penge, samtidig med at du bor lokalt? Så vil jeg anbefale dig at afprøve Airbnb.com – Her lejer du enten en hel lejlighed eller et værelse i en lejlighed hos en lokal. Dette har jeg benyttet mig af hver gang jeg har villet bo et sted i længere tid, og det kan virkelig anbefales.

Du oplever stedet på en helt ny måde, du får et lokalt indblik og du kan bedre føle dig hjemme. Dertil så vil du ofte kunne få to-fire uger for samme pris, som et hotel koster for en uge.