Iberostar ciudad blanca1

3 fantastiske hoteller i Alcudia

Alcudia er danskernes favorit ferie destination, ikke bare på Mallorca, men i hele verden, og derfor er der selvfølgelig også masser af hoteller i Alcudia. Som i så mange andre turist destinationer, er det en god ide at være i god tid, både når det kommer til at finde et ledigt hotelværelse, men selvfølgelig også i forhold til at booke et hotelværelse til en god pris.

Jeg har i denne artikel fundet tre anbefalelsesværdige hoteller i tre forskellige områder i Alcudia, så du kan få et godt indblik over, hvilke muligheder der er i og i nærheden af Alcudia. Alle hoteller kan bookes via Hotels.com, hvor du også kan finde andre hoteller i Alcudia.

Bo centralt – Alcudia Petit Hotel

Alcudia-Petit-hotel - Hoteller i alcudia

Alcudia Petit Hotel ligger midt i Alcudia, og er ideelt hvis man gerne vil være tæt på centrum, butikker og restauranter. Det er et lille hotel med kun 12 værelser og en super fin tagteresse med udsigt udover byen. Hotellet har 3½ stjerner ud af 5 mulige og er af tidligere gæster vurderet til 4,4 stjerner ud af 5 mulige, så der er bestemt tale om et hotel der lever op til forventningerne hos de tidligere gæster.

Priserne på hotellet variere meget alt efter, hvilket værelse du ønsker og om du bestiller i god til eller i sidste øjeblik, men i skrivende stund variere priserne fra 641 kr til 1366 kr for en overnatning. Med i prisen er morgenmad, hvilket for mig er en klar fordel. Desuden er der fri Wi-Fi, hvilket efterhånden er et “must” for de fleste rejsende. Da hotellet ligger midt i byen, er der selvfølgelig en lille gåtur ned til stranden, men Alcudia er heldigvis ikke større end, at det kan klares på få minutter.

Alcudia Petit hotel1

Bo på stranden – Iberostar Ciudad Blanca

Iberostar ciudad blanca1

Iberostar Ciudad Blanca ligger lidt udenfor Alcudia centrum, men tilgengæld er det perfekt hvis du gerne vil være tæt på stranden, for dette hotel ligger nærmest direkte på stranden.

Det er et større hotel med 303 lejligheder, pools, børneklub og et væld af andre faciliteter. Hotellet har 4 stjerner ud af 5 mulige og er af tidligere gæster vurderet til 4,5 stjerner ud af 5 mulige, så der er igen tale om et hotel der lever op til forventningerne. Igen variere priserne alt efter, hvor stort værelse du ønsker, men i skrivende stund variere hotelværelserne fra 626 kr til 1395 kr pr. overnatning. Igen er prisen inklusiv morgenmad og Wi-Fi.

Iberostar ciudad blanca

Mest for pengene – BelleVue Lagomonte

BelleVue Lagomonte1

BelleVue Lagomonte er beliggenhedsmæssigt en blanding af de to forrige hoteller, her er man altså både relativt tæt på stranden og centrum. Her er der tale om et lidt større hotel med i alt 272 værelser og et lækkert pool område. Hotellet har 3 stjerner ud af 5 mulige og er af tidligere gæster vurderet til 3,2 stjerner ud af 5.

I skrivende stund er prisen for en overnatning 459 kr, her skal bemærkes at prisen er all-inclusive, det vil sige at alle måltider er inkluderet i prisen (efter hotellets gælende regler). Det betyder at du kan få en ekstrem billig ferie med familien på dette hotel, uden at skulle tænke over, hvad i ellers kommer til at bruge af penge på at gå ud at spise.

BelleVue Lagomonte

Jeg håber at du er blevet lidt klogere på udvalget af hoteller i Alcudia, ellers skal du være velkommen til at skrive til mig. Så vil jeg gøre, hvad jeg kan, for at finde svar på dine spørgsmål. Ha’ en rigtig dejlig ferie i Alcudia.