Med alle de hoteller der ligger på Mallorca, er det ofte svært at finde lige netop det hotel, der lever op til dit krav om belligenhed, faciliteter, service og kvalitet. Derfor har jeg lavet et samarbejde med Hotels.com, så du her på siden kan finde det hotel, der lever bedst op til dine krav. Den sammenligner stortset alle hoteller på Mallorca og viser kun dig, de hoteller der lever op til dine krav. På den måde kan du hurtigt og nemt, finde det billigste og bedste hotel på Mallorca.


Kan du anbefale hoteller på Mallorca?

Vil du læse mine anbefalinger til et hotel, eller læse nærmere om nogle bestemte hoteller? Så tag et kig her, hvor du kan finde mere information om specifikke hoteller på Mallorca.

Hvad skal jeg bruge når jeg bestiller hotel på Mallorca?

Når du har fundet det hotel du gerne vil have, er det så simpelt, at du kun skal bruge dit kreditkort og intet andet. Der er en super simpel bestillingsproces og det bør ikke tage dig mere end få minutter at bestille dit hotel. I mange tilfælde skal du bare oplyse dine kreditkortsoplysninger og først betale på hotellet, men det varierer fra hotel til hotel. Alt dette kan du læse mere om, når du bestiller hotelværelset.

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotelværelse på Mallorca?

Gennemsnitspriserne for en overnatning på hoteller på Mallorca varierer meget alt efter, hvornår på året du ønsker at besøge Mallorca. I højsæsonen ligger gennemsnitsprisen for en overnatning mellem 1200-1800 kroner. I lavsæsonen er gennemsnitsprisen dog noget lavere, nemlig kun omkring 800-1000 kroner pr. overnatning.

Det lyder måske af meget, men husk at det er gennemsnitspriser. Der findes så mange hoteller på Mallorca, at prisen varierer helt vildt, fra den billigste (omkring 350 kr. pr. overnatning) til den dyreste (Omkring 5.500 kroner pr. overnatning). Dertil kommer der selvfølgelig forskelle i, om prisen er inkl. morgenmad, halv-pension eller All-inclusive. Det er dog muligt at få et rigtig fint og hyggeligt 3 eller 4 stjernes hotel på Mallorca for ca. 6-700 kroner pr. overnatning, men det kommer igen an på, hvilke krav du har til hotellet.

Hvad skal jeg bruge når jeg checker in på et hotel?

Hos langt de fleste hoteller, skal du kun bruge dit pas, og dine gæster/families pas, medmindre ud rejser alene. Dette er et lovkrav til hotellerne, da de skal kunne dokumentere, hvem der har boet på hotellet i tilfælde af kriminalitet eller lignende.

Hvad kommer der af ekstra udgifter på hotellerne?

Der er stor forskel på, hvilke services og faciliteter de forskellige hoteller på Mallorca, kræver ekstra pris for. Der står dog ofte, når du bestiller hotel, om der er gratis et eller andet, eller om det bare er tilgængeligt. Hvis det bare er tilgængeligt, kan du godt risikere at skulle betale ekstra for servicen. Det er svært på forhånd at fortælle, hvad de forskellige services kunne ende med at koste på et givent hotel, så derfor er det altid en god idé at tjekke, hvad tidligere brugere af hotellet har skrevet om det. Der kan være mange gode guldkorn i de kommentare.

Har du problemer med at vælge et hotel, kan du måske finde ekstra inspiration på denne side, hvor jeg skriver lidt nærmere om hoteller på Mallorca, som jeg selv har besøgt. Ellers er du meget velkommen til at kontakte mig.