La Fontana Palma de Mallorca

La Fontana

Udefra ligner La Fontana et lukket sted, men så snart du træder indenfor døren, bliver din oplevelse en helt anden. Her bliver du budt velkommen i døren af et ægtepar der meget glade, hjælper dig til bords. Menu kortet er relativt stort, gennemført og der er noget for alle smag. Oftest er disse restauranter en blandet følelse at komme ind i. Det er generelt som om at de prøver at sammenføre flere stile, men sådan er det ikke hos La Fontana. Der er da enkelte retter der ikke passer ind til temaet, men udseende mæssigt er det en rigtig god oplevelse.

Maden smager fuldstændigt fantastisk og har du plads til en dessert, skal du virkelig vælge at tage den her. Spørger du tjeneren er de også rigtig gode til at guide dig og de laver gerne opskriften lidt om, så den passer perfekt til dig.

Priserne er i den lavere ende, maden i den høje ende og servicen i top. Alt i alt en restaurant der er en oplevelse værd, hvis du har lyst til noget italiensk/spansk inspireret mad.

Du kan se La fontana’ menukort på deres hjemmeside eller tage et smut forbi og besøge dem. De ligger midt i Palma, i nærheden af Plaza Espaná. Du skal dog være hurtigt ude, da restauranten er meget besøgt af både de lokale og turister. Det bør dog være muligt at få et bord uden reservation.


View Larger Map