Mallorca er det perfekte sted at holde ferie, hvis du ønsker sydens varme og charme. Mallorca har alt, hvad du kunne tænke dig på en ferie ø. Super varmt og stabilt klima. Smuk natur, høje bjerge, store bredde sandstrande og klar azurblåt vand. Uanset, hvornår på året du ankomme til Mallorca, så vil du blive overrasket over, hvor fortryllende øen er. Nyd sommerens varme, efteråret og forårets flotte natur eller vinterens stabile vejr. Hvad enten du er til ren afslapning eller en aktiv ferie, så har Mallorca alt, hvad du kunne tænke dig.

Rejser til Mallorca

Du kan holde ferie på Mallorca på mange måder. Du kan få de helt billige ferier, hvor du bor hos en lokal på et bed and breakfast, eller du kan købe dig til den helt dyre luksus ferie, med all-inklusive på hotellet. Uanset, hvilke rejser til Mallorca du leder efter, så vil jeg her prøve at hjælpe dig med at finde så billig og god en rejse som mulig.

Mallorca All Inclusive

Mallorca er en super lækker ø at tage en All Inclusive rejse til. Når du bestiller en all inclusive rejse til Mallorca, skal du ikke tænke på andet end at dukke op i lufthavnen med din kuffert. Alt er i teorien betalt og du kan holde ferie uden at skulle af med ekstra penge. Det forudsætter selvfølgelig, at du så ikke tager ud i byen og shopper, men bliver på hotellet og spiser den mad der inkluderet i prisen.
En all inclusive rejse til Mallorca er en super god idé for dig, der godt kan lide at have et overblik over, hvor mange penge du bruger på din rejse. Det kan oftest gøres billigere, men ved at vælge en all inclusive rejse skal du ikke bekymre dig over noget som helst.

Du kan finde de billigste All Inclusive rejser til Mallorca her

 

Billige rejser til Mallorca

Hvis du ikke gider en pakkerejse til Mallorca, så kan du hurtigt og nemt selv sammensætte din rejse. Det kan oftest gøres på en time eller to og du kan få lige præcis den rejse du ønsker.

Det første du skal gøre er at finde et ledigt hotel i de dage du planlægger at skulle holde ferie. Så snart du har fundet og booket det hotel du syntes bedst om, så bestiller du flybilletter, så det passer med at du ankommer til Mallorca en time eller to før check-in på hotellet. Husk at bestille din returbillet samtidig, så den passer med at du kan checke-ud fra hotellet og tage direkte til lufthavnen.

Find de billigste hoteller og flybilletter til Mallorca her

 

Afbudsrejser

En sidste og populær mulighed er at gå efter en afbudsrejse til Mallorca. Afbudsrejser er rejser der bliver annulleret af køberne, hvorfor det ofte er ferier, hvor du skal pakke dine sager og tage til lufthavnen indenfor 48 timer. Går du efter en afbudsrejse vil du ofte kunne finde meget billige ferier til Mallorca, men det er ikke uden risiko at satse på en afbudsrejse. Du kan sagtens risikere  at der aldrig kommer en afbudsrejse der passer dig og dine behov perfekt og sker dette, så kommer du ikke på ferie.

Jeg ville personligt kun gå efter en afbudsrejse, hvis jeg impulsivt vil ud at rejse. Hvis jeg på forhånd har sparet op til en skøn sommerferie, ville jeg ikke turde at satse på at den perfekte afbudsrejse ville dukke op.

Find billige afbudsrejser til Mallorca her