Aqualand El Areanal - Sjov for hele familien

Aqualand El Areanal

Aqualand El Arenal er min personlige favorit når det kommer til badelande på Mallorca. Her finder du alt fra de vilde og hurtige vandrutsjebaner til de mere stille og afslappende vandforlystelser, som f.eks. Congo River. Dette badeland henvender sig til hele familien. Der er gode badeforhold for de helt små, sjove vandrutsjebaner til både børn og voksne og flere afslapningsmuligheder til dem der ikke gider vandet.

Spisesteder er der nok af, så der er ingen chance for nogen i familien vil dø af sult.

Priser i Aqualand El Areanal

Alt dette har selvfølgelig en pris og selv om forlystelserne er gratis efter indgangen er betalt, så kan det altså godt svare sig at bruge lidt ekstra penge, men mere om dette senere.

Prisen for at komme in i Aqualand El Aranal er:

  • Seniorer (+65 år): 18,5 Euro.
  • Voksne: 26 Euro.
  • Børn (5-10 år): 18,5 Euro.
  • Børn (3-4 år): 11 Euro.

Hvis du selv er kørt til Aqualand og holder på deres parkeringsplads, skal du betale et parkeringsgebyr på 4 Euro. Det fungere ved at du bare beder om en parkeringsmønt ved indgangskassen. Denne skal du bruge når du vil ud fra parkeringspladsen igen.

Et opbevaringsskab koster 5 euro plus to euro i depositum. Her får du en nøgle om armen som du skal passe godt på. Den sidder dog rimelig fast, så det bør ikke være noget større problem. Opbevaringskabet har plads til to menneskers tøj, sko og en mindre strandpose/taske med håndklæde osv.

Det kan kun anbefales at ankomme omklædt til Aqualand El Areanal, da der ikke er omklædningsrum og du må derfor benytte toiletter/badene til det. Hvis der er en fra familien der kun vil solbade, kan i lade taskerne osv. blive hos denne person.

Vil i leje en solseng koster denne 3,5 Euro pr. styk. I lægger jer bare på dem, så kommer parkens personale rundt og samler penge ind. Efter i har betalt får i et hvidt armbånd på, som signalere at i har betalt.

I sommeferie ugerne bliver badelandet hurtigt fyldt op og dermed opstår der lange køer, for at få fat i diverse baderinge til forlystelserne. Det betyder at du godt kan risikere at skulle stå i kø i 5-10 min efter hver tur.

Du har dog mulighed for at tilkøbe pink baderinge (til en eller to personer). Med disse baderinge, skal du ikke stå i kø og vente på at de blå (normale baderinge) bliver ledige. Du kan altså gå direkte op i forlystelsen igen og dermed springe den kø over. Du kan dog ikke springe den kø over der er til indgangen af forlystelsen. Hvis i lejer en dobbelt badering, kan i også få lov til at være to mand i forlystelser, hvor man normalt kun kan være afsted en ad gangen. Vi fandt selv ud af, at det var noget nemmere med en pink badering, så vi valgte at leje en og kan kun anbefale dig at gøre det samme. Du får meget mere ud af din oplevelse i Aqualand El Areanal.

En Solo badering koster: 8 Euro i leje + 2 Euro depositum.

En dobbel baderingkoster: 12 Euro i leje + 2 Euro depositum.

Når du har lejet en badering får du et papirsarmbånd om armen med et nummer der matcher din badering. På den måde kan ingen tage din og få penge for den. Hold dog alligevel øje med den, da der er mange mindre børn der ikke forstår systemet.

I Aqualand El Areanal vil du opleve at de tager billeder af dig/familien når i kommer ind i parken. Dette foregår med som oftest med tam papegøje på en af familiemedlemmernes skulder. Du kan muligvis også få chancen for at holde et eksotisk dyr som f.eks. en slange.

De billeder der bliver taget i Aqualand El Areanal koster: 10 Euro for et billede eller 15 Euro for to billeder.

Spar penge på dine indgangsbilletter. 

Hvis du vil spare nogle få Euro på indgangsbilletterne kan du med fordel bestille dem på internettet inden du ankommer til parken. Det kræver bare at du har en printer, så du selv kan printe billetterne ud. Du kan bestille billetterne direkte på deres hjemmeside: www.aqualand.es, hvor du også kan se mere til badelandets faciliteter.

Hvad er badlandets åbningstider og, hvornår skal jeg ankomme til badelandet?

Aqualand El Areanal er sæsonåbnet. Sæsonen starter den 20 maj og slutter den 20 September. Åbningstiderne er som følgende:

  • Maj: 10:00 – 17:00
  • Juni: 10:00 – 17:00
  • Juli: 10:00 – 18:00
  • August: 10:00 – 18:00
  • September: 10:00 – 17:00

De spanske skolebørn har sommerferie cirka samtidig. med at vi også selv har sommerferie i Danmark. Derfor er der ekstra mange børn i badelandet i Juli/August. Det er derfor en stor fordel at ankomme til parken lige omkring 10 tiden, da du dermed får mest ud af oplevelsen. Udenfor skoleferien kan du godt ankomme hen mod middagstid og stadig få en god dag i badelandet.

Hvor ligger Aqualand El Areanal?

Aqualand El Areanal ligger ca. 10 min kørsel fra Palma de Mallorca og er nemt at finde frem til. Jeg har indsat det på et kort herunder, så du nemt kan finde frem til det.


Se større kort