For at få så billige rejser til Mallorca som muligt, må du ofte selv sammensætte din ferie. Det vil sige at du bliver nødt til at gå uden om rejsebureauerne og bestille hotel og fly hver for sig. Det er heldigvis super simpelt, hvilket jeg nu vil vise dig. Det er dog vigtigt at pointere at Mallorca ikke er en billig ø at holde ferie på. Der findes mange spanske feriesteder der er billigere og du må forvente at komme af med 3000-4000 pr. person i højsæsonen på selv en billig rejse til Mallorca. Du kan selvfølgelig gøre det endnu billigere ved at bo hos en lokal på et bed and breakfast. Lyder dette som noget for dig, så kan du læse meget mere om det i denne artikel, hvor jeg vil hjælpe dig med at finde den billigste rejse til Mallorca ved hjælp af Bed and breakfast på Mallorca.

Billige rejser til Mallorca

Vil du have komforten og luksusen ved et hotel, men gider du ikke bruge en formue på en pakkerejse, så vil jeg nu hjælpe dig og andre danskere med at sammensætte billige rejser til Mallorca. Afsæt en times tid til det, så har du bestilt og sammensat din drømmeferie. Lad os begynde.

Punkt 1 – Vælg dine af-/hjemrejse datoer

Det første du skal have styr på er, hvilke dage du vil rejse ud/hjem. Så snart du har disse fastsat kan du gå videre til næste punkt, nemlig at vælge et hotel der lever op til dine krav. Hvis du er fleksibel med dine afrejse og hjemrejse tidspunkter så kan det anbefales at tage et kig på, hvilke dage det er billigst at flyve. Dette gør du nemmest ved at bruge søgefunktionen herunder. Du indtaster bare, hvilken lufthavn du vil flyve fra og til samt, hvilke datoer du kunne tænke dig. Når du har bestemt dig for de bedste datoer at rejse på, går du videre til punkt to, under søgefunktionen herunder.

Tips: Det er MEGET billigere at flyve fra Hamborg lufthavn (Tyskland), så det kan kun anbefales at have det med i overvejelserne. Bor du på Sjæland er det dog bedre at vælge Kastrup lufthavn, da det ellers vil koste dig for meget i benzin at skulle køre til Hamborg.

Punkt 2 – Vælg et hotel på Mallorca

Nu har du bestemt dig for, hvilke dage du skal rejse. Nu skal du så finde et hotel der passer til de krav du har. Igen vil jeg anbefale dig at bruge søgefunktionen herunder. Den søger blandt alle tilgængelige hoteller på Mallorca. Her kan du tilføje de krav du har til hotellet både, hvad angår faciliteter men også beliggenhed og kvalitet. Læg mærke til, at du på de fleste hoteller betaler for et værelse op til x antal personer. Når du bestiller gennem et rejsebureau tager de ofte en høj pris pr. person for et hotelværelse, hvorved du altså hurtigt kan betale for hotelværelset flere gange.

Når du har fundet det perfekte hotel bestiller du det og afventer ordrebekræftelse. Her vil du kunne læse, hvornår du kan checke ind og ud på hotellet. Disse tidspunkter bør du bruge, når du bestiller fly, så du ikke bestiller et fly til om aftenen på den dag du tager afsted. Det er surt at vente flere timer i lufthavnen på sit fly.


Punkt 3 – Bestil fly til Mallorca

Nu skulle du gerne have bestilt hotel og fundet dine check in/ud tider. Nu bruger du igen søgefunktionen nedenunder. Den finder de billigste fly på tværs af de fleste flyselskaber i Europa. Du er altså sikker på, at du får de billigste flybilletter. Vælg så vidt muligt, et ankomst tidspunkt der ligger lige omkring check-in tidspunktet for dit hotel. På den måde kan du med det samme tage til dit hotel. For afrejsedagen skal tidspunktet også så vidt muligt ligge omkring check-ud tidspunktet for hotellet.

Punkt 4 (valgfri) – Bestil bil eller scooter

For at få mest ud af din ferie på Mallorca, bør du overveje at leje en bil eller en scooter. Her vil jeg anbefale dig at læse denne guide til biludlejning eller denne guide til scooterudlejning på Mallorca.

For at finde så billige rejser til Mallorca som muligt, bør du bestille din ferie i så god tid som muligt. Lad være med at vente til sidste øjeblik. Flybiletterne stiger i pris og udvalget af hoteller er langt mindre. De billigste rejser til Mallorca fås oftest ved at bestille i efteråret/vinterhalvåret, hvor hotellerne er vilde efter at få booket ud i så god tid som muligt for at sikre overlevelse. Vil du ikke rejse i højsæsonen kan du også ofte få kanon gode tilbud på rejser til Mallorca, så det bør du også have med i dine overvejelser. Jeg håber du har fået svar på det du har søgt efter, hvis ikke er du mere end velkommen til at kontakte mig gennem denne kontaktformular. Så skal jeg gøre, hvad jeg kan for at hjælpe dig.


Alternativ ankomst metode.

Om vinteren er det MEGET begrænset med fly til Mallorca fra Danmark eller Nord-Tyskland. Der findes dog en alternativ og billig metode, hvorpå du kan ankomme til Mallorca når som helst.
Du bestiller simpelthen en flybillet til Barcelona og sejler fra Barcelona til Palma de Mallorca.
Der sejler hver dag en båd fra Mallorca til Barcelona og retur. Båden ligger til i Palma og busserne transporterer dig nemt videre til din destination. En taxi fra Barcelona lufthavn til havnen koster dig ikke mere end 15-20 euro og der går mange flere flyafgange til Barcelona om vinteren.